top of page

Magamról

MNO07292_edited.jpg
MNO07469_edited.jpg
MNO07314.jpg

Az én történetem

Szinte a semmiből érkezett az elhívásom a természetgyógyászat irányába. A gondoskodás mindig is az életem része volt, csak hallgatni kellett a megérzésemre.

Nem hagyott nyugodni a gondolat, így elkezdtem keresni az elérhető természetgyógyász képzéseket.

Ráakadtam egy hirdetésére, jelentkeztem.

Rengeteg ismeretet szereztem, elhivatott oktatóktól.

A természetgyógyász táborban volt az első találkozásom a hangtálakkal, megismerkedtünk a hangtálak varázslatával.

 

Közeledett a vizsga, nagyon vizsgadrukkos vagyok. Gondoltam valamit kellene ez ellen tenni.

Természetgyógyászként tisztában voltam azzal, hogy a vizsgadrukk nem egyéb, mint energiablokk. Keresni kezdtem hangtál terapeutát, aki segíteni tud az energia blokk oldásában. Ekkor volt a második kapcsolatom a hangtál terápiával.

Ismét megérintettek, elvarázsoltak a hangtálak.

Ezt követően az Állami Egészségügyi Ellátó Központban sikeresen teljesítettem az egészségügyi vizsgát, valamit az természetgyógyász szakmai vizsgát, mindösszesen két kezelést követően

Ekkor elhatároztam, hogy a hangtálakkal történő gyógyítást a későbbiekben el szeretném sajátítani, jelentkeztem Balla Tibor hangterápia tanfolyamára.

Ebben a gyógymódban is elsődlegesen a gyógyszermentesség, és az egy terápiával  ezerféle betegség gyógyításának lehetősége fogottf meg.

 

A természetgyógyász szakirányként a fülakupunktúrás – addiktológia szakot választottam, mivel hiszem és látom az ősi gyógymódok erejét!

A fülakupunktúra másik nagy „csodája”, ami megérintett, az a gyógyszermentes gyógyítás, és a betegségek széles körének gyógyítási lehetősége.

 

Mire jó még a fülakupunktúra?

Azt  tapasztalom a környezetemben, hogy a mai rohanó élettel összefüggésben rohamosan nő a különböző pótcselekvésekbe menekülők aránya ( lsd. cigaretta, alkohol, drogok, különböző étkezési problémák, játék, adrenalin függőség stb.).

Azt gondolom, és a tanultak alapján meggyőződésem, hogy a fülakupunktúra ezeken a problémákon hatékonyan tud segíteni akár önálló kezelésként, vagy kisegítő terápiaként támogatni az egészségügyi ellátó rendszerben alkalmazott elvonást segítő  kezeléseket.

 

A jó terapeuta folyamatosan képzi magát, ennek szellemében elvégeztem thai talp- és lábmasszázs képzést, valamint a kiropraktőr és trigger pont masszázst.

 

A hangtál terápiát és a thai talp- és lábmasszázst fülakupunktúrával kombinálom, mert azt tapasztalom, hogy gyógymódok szinergájával gyorsabbá, és még hatékonyabbá teszem a kezelést.

Emiatt alkalmazom együtt a lágy csontrakást és trigger pont kezelést is.

 

Várlak szeretettel, hogy együtt dolgozzunk a betegségeden, segíteni tudjam a gyógyulásodat.

bottom of page