Magamról

MNO07292_edited.jpg
MNO07469_edited.jpg
MNO07314.jpg

Az én történetem

Szinte a semmiből érkezett az elhívásom a természetgyógyászat irányába.

Nem hagyott nyugodni a gondolat, így elkezdtem keresni az elérhető természetgyógyász képzéseket.

Ráakadtam egy hirdetésére, jelentkeztem.

Rengeteg ismeretet szereztem, elhivatott oktatóktól.

A természetgyógyász táborban volt az első találkozásom a hangtálakkal, megismerkedtünk a hangtálak varázslatával.

Ezt követően az Állami Egészségügyi Ellátó Központban sikeresen teljesítettem az egészségügyi vizsgát, valamit az természetgyógyász szakmai vizsgát.

 

A természetgyógyász szakirányként a fülakupunktúrás – addiktológia szakot választottam, mivel tapasztalom a környezetemben, hogy a mai rohanó élettel összefüggésben rohamosan nő a különböző pótcselekvésekbe menekülők aránya ( lsd. cigaretta, alkohol, drogok, különböző étkezési problémák, játék, adrenalin függőség stb.).

Azt gondolom, és a tanultak alapján meggyőződésem, hogy a fülakupunktúra ezeken a problémákon hatékonyan tud segíteni akár önálló kezelésként, vagy kisegítő terápiaként támogatni az egészségügyi ellátó rendszerben alkalmazott elvonást segítő  kezeléseket.

Közeledett a vizsga, nagyon vizsgadrukkos vagyok. Gondoltam valamit kellene ez ellen tenni.

Természetgyógyászként tisztában voltam azzal, hogy a vizsgadrukk nem egyéb, mint energiablokk. Keresni kezdtem hangtál terapeutát, aki segíteni tud az energia blokk oldásában. Ekkor volt a második kapcsolatom a hangtál terápiával.

Ismét megérintettek, elvarázsoltak a hangtálak. Természetesen sikeres vizsgát tettem, mindösszesen két kezelést követően.

Ekkor elhatároztam, hogy a hangtálakkal történő gyógyítást a későbbiekben el szeretném sajátítani, jelentkeztem Balla Tibor Balla-hangterápia tanfolyamára.

A jó terapeuta folyamatosan képzi magát, ennek szellemében elvégeztem thai talp- és lábmasszázs képzést.

A hangtál terápiát és a thai talp- és lábmasszázst fülakupunktúrával kombinálom.

Várom szeretettel a gyógyulni vágyókat!