top of page

Hangfürdő

Hangfürdő

A szervezetünk 70-80%-a víz, ezért a hangfürdő fizikai hatást is gyakorol egész szervezetünkre, szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat. A rezgések a bőrön keresztül hatolnak testünkbe, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva, harmonizálva minden sejtet.

A tálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett a rezgések behangolják szervezetünket, így állítva helyre energetikai rendszerünket.

A rezgéseket azonnal érezzük, a folyamatos hang és rezgés áramlás hatására ellazulunk, megtapasztaljuk a belső békét, harmóniát,  elménk megnyugszik, beindul a szervezet öngyógyító folyamata.

A hangfürdő energiával látja el a szervezetet a hétköznapi kihívásokra. Boldogság érzés árad szét bennünk, energetikailag töltődünk, és a többszöri hangfürdő hatására erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentráló képesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.

Kép2.jpg

 


A hangfürdő élettani hatásai

Oldódik a szervezetben a stressz okozta feszült állapot, javul a légzés, erősödik az immunrendszer, energia blokkok oldódnak, a viselkedés harmóniába kerül.

ELLENJAVALLAT

Szívritmus szabályzó, epilepszia, mélyvénás trombózis, várandósság, akut gyulladásos folyamat.

A kezelés során ideális a természetes anyagokból készült ruházat.

Lehetőleg nem viselünk a kezelés alatt cipőt, szemüveget, fém és műanyag ékszereket.

A KEZELÉS MENETE

(60 perc)

 

A hangfürdő alatt földre helyezett polifoam matracokon fekve helyezkedsz el. Kérlek hozd magaddal saját matracodat, párnádat, takaródat.

(Nem tudok biztosítani)

A hangfürdő alatt tibeti hangtálakat szólaltatok meg ütéssel, dörzsöléssel, tingsha csengőt, koshi harangot, és egyéb hangeszközöket.

A hangfürdő kellemes zenei ébresztéssel záródik. Az esemény alatt illaterápiában és fényterápiában is részesülsz.

bottom of page